Flag_of_the_United_Kingdom.svg.png  Flag_of_Spain.svg.png

admin

februari 5, 2014

Ethiopia got talent!

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.

Beelden zeggen vaak meer dan 1.000 woorden…‘Ethiopia got talent!’ bij HOME.

Onder de naam ‘Ethiopia got Talent !’ heeft Respo International met support van het Johanna KinderFonds en in samenwerking met de sportinstructeurs van DIRES House of Sport een project georganiseerd. De doelstelling van dit project was om kinderen met een handicap door middel van sport een betere positie in de maatschappij te geven. Vier revalidatiecentra in Ethiopië zijn geselecteerd om dit programma aan te bieden, House Of Mercy (HOME) is daar één van. De kinderen volgden in een periode van 4 weken een aantal workshops met als thema ‘Circus’ en ‘Zelfverdediging’. De workshops werden mede verzorgd door (lichamelijk beperkte) Ethiopische sportinstructeurs (SPATTERS) en met hulp van een aantal Nederlandse studenten.

Tijdens een ‘Final Event’ op het terrein van HOME konden alle ouders en bekenden van de kinderen zien welke vaardigheden de kinderen zich door veel oefenen eigen hadden gemaakt.

Alle kids bij HOME hebben een super event gehad en waren blij hun talenten te tonen. Elk kind heeft ervan genoten.

We bedanken iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, maar in het bijzonder de projectleiders Evelien van Schie, Janna Buitenrust Hettema, Roos Gravekamp en Bart Horstman voor het organiseren van dit event en de super leuke tijd!

Respo_International.png Johanna_KinderFonds.png Dires_House_of_Sport.png