Flag_of_the_United_Kingdom.svg.png  Flag_of_Spain.svg.png

Organisaties waar wij mee samenwerken

HOME - Huis van Genade Ethiopië (in Duitsland geregistreerd als Äthiopienhilfe eV) werd opgericht in 1999 als de ondersteuningsorganisatie voor sociaal-zendingswerk in Ethiopië. Het netwerk van vrienden en supporters, die is gegroeid door persoonlijke relaties, maakt de bediening aan arme en behoeftige kinderen door kind sponsoring en regelmatige donaties mogelijk.

lees meer op : www.aethiopienhilfe-ev.org

Roseland wil door het ondersteunen van de gemeenschap daadwerkelijke verandering voor de kinderen en hun familie en de gezinsomstandigheden verbeteren. Door het stimuleren van hun mogelijkheden de gelegenheid bieden te leven in een gezond gezin. Onderwijs te krijgen en de kinderen een betere toekomst te bieden.

lees meer op : www.stichtingroseland.com

Provision faciliteert en ondersteunt de praktijkopleiding "Geïntegreerde Visteelt en Ondernemerschap’ in Debre Zeit, Ethiopië. Als specifieke doelgroep heeft proVISion (wees)tieners op het oog die, door hun leeftijd, de institutionele zorg moeten verlaten. Met een praktijkopleiding voorziet proVISion hen van een beroepsopleiding en een kansrijke toekomst.

lees meer op: www.provisionfoundation.nl/

Dires House of Sport is een onafhankelijk sportvereniging in Addis Abeba, Ethiopië sinds 2011. Dires betekent 'bereiken' in het Amhaars, de Ethiopische taal. Dit verwijst naar en stimuleert mensen met een handicap te bereiken voor deelname aan de samenleving via sport. Dires House of Sport wil de positie van mensen met een handicap door middel van sport te verbeteren.

lees meer op: www.direshouseofsport.com

EECMY staat voor: Ethiopian Evangelical Church Mekane Yesus. DASSC (Development and Social Services Commission) is de sociale ontwikkelingstak van Mekane Yesus. EECMY stelt de grond en de gebouwen beschikbaar voor het opleidingscentra proVISion. Het terrein in Debre Zeit is de eerste die omgebouwd wordt tot trainingscentrum met praktijkonderwijs.

lees meer op : www.eecmydassc.org.et

Respo International is een organisatie die zich richt op de ontwikkeling en uitvoering van beweeg- en sportprogramma’s voor mensen met een handicap in ontwikkelingslanden. De slogan ‘The Joy of Movement’ duidt op plezier dat bewegen geeft. Sinds 2005 werkt Respo International met hun programma's aan de verbetering van de positie van mensen met een handicap in Addis Abeba, Ethiopie.

lees meer op : www.respo.org

Vrienden van Hands4HOME