holland.jpg  spaans.jpg

Idee tip: Koningsdag 2014

U kent ze vast wel, al die vrijmarkten met Koningsdag. Misschien staat u er zelf ook wel op en van die markten en probeert u op deze manier een aardigheidje bij te verdienen met al die spullen die toch maar ‘nutteloos’ op zolder of in de schuur staan.

Dankbaar!

Dankbaar blikken we terug op de afgelopen periode in Ethiopië. Vreugdevol zien we vooruit naar komende zomer als we definitief met het hele gezin af reizen naar HOME in Addis Ababa om elke dag een helpende hand te zijn. We zien ernaar uit....

Ethiopia got talent!

Beelden zeggen vaak meer dan 1.000 woorden…‘Ethiopia got talent!’ bij HOME. Onder de naam ‘Ethiopia got Talent !’ heeft Respo International met support van het Johanna KinderFonds en in samenwerking met de sportinstructeurs van DIRES House of Sport een project georganiseerd.

Laptop's gezocht!

Voor het inrichten van een mediatheek bij HOME in Ethiopië zijn we op zoek naar goed werkende laptops.

Merry Christmas

Vandaag, 7 januari, is Ethiopische Kerstmis !! Dus wensen we al onze Ethiopische vrienden een "Melkam Gena" !

Gelukig Nieuwjaar

Namens Hands4HOME 'Melkan Addis Amet'! 'Ik heb jullie geluk voor ogen, niet jullie ongeluk, Ik zal jullie een hoopvolle toekomst geven.' (Jeremia 29:11)

Microcrediet-Aktie

Groep 7/8 van Evangelische Basisschool Het SchatRijk te Zaandijk ontving een microkrediet, een startkapitaal waarmee een eigen onderneming opgezet kon worden. Dat vergde investeringen, creativiteit en ondernemerschap. Met elkaar of alleen hebben de leerlingen ludieke acties bedacht en uitgevoerd om hun startkapitaal te vergroten.